Se pune într-un castron toate ingredientele pentru aluat și se amestecă cu mixerul la turație mică.
Se amestecă brănza de vacă cu îndulcitorul, aroma de vanilie și iaurtul. Se curăță și zmeura.
Într-o tavă tapetată (de 35 x 25 cm) cu hârtie de copt se întinde aluatul cu dosul lingurii umezită în apă, apoi se adaugă zmeura presând ușor în aluat și crema de brănză de vaci.
Se pune în cuptor preîncălzit la 180°C, folosind funcția de încălzire sus/jos și se coace 35 de minute.
După răcire totală ( acest lucru este important!) se taie la 24 bucăți.
O bucată de prăjitură conține în jur de 45 de calorii!
Este foarte delicioasă, sănătoasă și săracă în calorii!
Ingrediente
Indicații
Se pune într-un castron toate ingredientele pentru aluat și se amestecă cu mixerul la turație mică.
Se amestecă brănza de vacă cu îndulcitorul, aroma de vanilie și iaurtul. Se curăță și zmeura.
Într-o tavă tapetată (de 35 x 25 cm) cu hârtie de copt se întinde aluatul cu dosul lingurii umezită în apă, apoi se adaugă zmeura presând ușor în aluat și crema de brănză de vaci.
Se pune în cuptor preîncălzit la 180°C, folosind funcția de încălzire sus/jos și se coace 35 de minute.
După răcire totală ( acest lucru este important!) se taie la 24 bucăți.
O bucată de prăjitură conține în jur de 45 de calorii!
Este foarte delicioasă, sănătoasă și săracă în calorii!