Opțiuni de imprimare:

Prăjitura cu mere și cremă mascarpone

Randamente1 PorțiiTimp de pregatire30 minTimp de gătire30 minTimpul total1 ora

 150 g pandispan-cu-vanilie
 10 buc ouă
 30 ml grăsime lichidă de orcice fel
 180 g indulcitor-cu-eritritol-si-stevia sau după gust
 600 g mere decojită și rasă
 250 g mascarpone (în funcție de dietă light/fără lactoză)
 500 ml frișcă (în funcție de dietă light/fără lactoză)
 2 g scorțișoară măcinată
1

Se amestecă ingredientele: 10 ou (fără a bate spumă de ou) , Mix-ul de pandișpan, îndulcitorul și grăsimea. Se mai poate adăuga 10 linguri de lapte/lapte vegetal/apă pentru o textură mai moale.

2

Se întinde aluatul într-o tavă de mărimea aprox. 30x25cm cu mâna umezită cu apă, și se coace la 180C în jur de 30 minute.

3

După ce am aburit merele rase, mai adaugăm îndulcitor după gust și scorțișoară.

4

Când pandișpanul este gata punem la răcit și așteptăm că și celelalte ingrediente să se răcească.
Între timp batem frisca, îl amestecăm cu 250g de mascarpone și cu îndulcitor praf după gust.

5

Asamblăm prăjitura noastră. Blat de pandișpan + crema de mere + crema de mascarpone.

Potrivit caracteristicilor fibrelor, prăjitura devine și mai delicioasă a doua zi!

Utilizarea cookie-urilor trebuie acceptată pentru a continua utilizarea site-ului. Informatii suplimentare

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás