Se amestecă ingredientele: 10 ou (fără a bate spumă de ou) , Mix-ul de pandișpan, îndulcitorul și grăsimea. Se mai poate adăuga 10 linguri de lapte/lapte vegetal/apă pentru o textură mai moale.
Se întinde aluatul într-o tavă de mărimea aprox. 30x25cm cu mâna umezită cu apă, și se coace la 180C în jur de 30 minute.
După ce am aburit merele rase, mai adaugăm îndulcitor după gust și scorțișoară.
Când pandișpanul este gata punem la răcit și așteptăm că și celelalte ingrediente să se răcească.
Între timp batem frisca, îl amestecăm cu 250g de mascarpone și cu îndulcitor praf după gust.
Asamblăm prăjitura noastră. Blat de pandișpan + crema de mere + crema de mascarpone.
Potrivit caracteristicilor fibrelor, prăjitura devine și mai delicioasă a doua zi!
Ingrediente
Indicații
Se amestecă ingredientele: 10 ou (fără a bate spumă de ou) , Mix-ul de pandișpan, îndulcitorul și grăsimea. Se mai poate adăuga 10 linguri de lapte/lapte vegetal/apă pentru o textură mai moale.
Se întinde aluatul într-o tavă de mărimea aprox. 30x25cm cu mâna umezită cu apă, și se coace la 180C în jur de 30 minute.
După ce am aburit merele rase, mai adaugăm îndulcitor după gust și scorțișoară.
Când pandișpanul este gata punem la răcit și așteptăm că și celelalte ingrediente să se răcească.
Între timp batem frisca, îl amestecăm cu 250g de mascarpone și cu îndulcitor praf după gust.
Asamblăm prăjitura noastră. Blat de pandișpan + crema de mere + crema de mascarpone.
Potrivit caracteristicilor fibrelor, prăjitura devine și mai delicioasă a doua zi!