Se amestecă bine ingredientele și cu mâinile umede se formează un blat de diametrul cca. 28-30 cm, de preferat pe o bucată de hârtie de copt.
Așezați blatul fără topping în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute, după care puteți unge cu sos și puneți garnitura care se potrivește cu dieta Dvs.
Mai coaceți câteva minute la o temperatură mai ridicată (aprox. 200 de grade) până când cașcavalul/garnitura se rumenește.
Simplu și rapid! Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se amestecă bine ingredientele și cu mâinile umede se formează un blat de diametrul cca. 28-30 cm, de preferat pe o bucată de hârtie de copt.
Așezați blatul fără topping în cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute, după care puteți unge cu sos și puneți garnitura care se potrivește cu dieta Dvs.
Mai coaceți câteva minute la o temperatură mai ridicată (aprox. 200 de grade) până când cașcavalul/garnitura se rumenește.
Simplu și rapid! Poftă bună!