Amestecăm toate ingredientele în câteva secunde până când aluatul devine omogen.
Formăm 4-5 chifle cu mâna umedă sau baghete după preferință. Se poate presări cu diferite semințe.
Le băgăm la cuptor preîncălzit la 180°C, timp de 30-35 minute sau până ce trece testul cu scobitoarea.
Se taie doar după răcire completă. Se pot umple cu ce doreste fiecare, în funcție de dietă.
Are foarte puține calorii, fără gluten, fără carbohidrați sau lactoză ori derivate din lapte.
Se poate pregăti și fără grăsimi (fără 20ml ulei), în acest caz valoare calorică la o chiflă devine 71 kcal.
Ingrediente
Indicații
Amestecăm toate ingredientele în câteva secunde până când aluatul devine omogen.
Formăm 4-5 chifle cu mâna umedă sau baghete după preferință. Se poate presări cu diferite semințe.
Le băgăm la cuptor preîncălzit la 180°C, timp de 30-35 minute sau până ce trece testul cu scobitoarea.
Se taie doar după răcire completă. Se pot umple cu ce doreste fiecare, în funcție de dietă.
Are foarte puține calorii, fără gluten, fără carbohidrați sau lactoză ori derivate din lapte.
Se poate pregăti și fără grăsimi (fără 20ml ulei), în acest caz valoare calorică la o chiflă devine 71 kcal.