- Poate fi consumat de către persoanele sensibile la gluten, soia, lapte sau derivate din lapte, persoanele care țin cură de slăbire, dietă ketogenică, paleolitică, sportivi.
Ingrediente: colagen, glicină, acid ascorbic, acid hyaluronic, extract de stevia, beta-carotină, aromă.
Fogyaszthatják glutén-, szója-, tej- vagy tejszármazékokra érzékenyek, súlycsökkentő-, ketogén-, paleolit diétát folytatók, sportolók.
Date nutriționale:
100 g Pudră shake
Energie: 175 kcal/731 KJ , Proteine:45g , Grăsimi: 0g , Carbohidrați: 1,7g, Fibre: 0,21g
O porție de shake dizolvat în apă
Energie: 17,5kcal/73,1Kj, Proteine: 4,5g, Grăsimi: 0g , Carbohidrați: 0,1g , Fibre: 0g
1 doză = 10 g conține : 2750mg Colagen, 2100mg Glicină, 210mg Acid Hyaluronic, 1210mg Vitamina C.
Mod de pregătire:
Adăugați o lingură de pudră (aprox. 10 g) la 400ml apă sau lapte/lapte vegetal rece.
Se poate pregăti și fără shaker. se dizolvă foarte repede și ușor.
Elkészítés:
10g (kb 1 evőkanál) kollagénes italporhoz keverj 400ml tejet/növényi tejet.
Shaker nélkül is készíthető. Könnyen és gyorsan oldódik.
Bine de știut!
Colagenul joacă un rol vital în organism, fiind principalul constituant structural al diferitelor țesuturi conjunctive. Este esențial pentru structura și suportul pielii, a părului, unghilor, oaselor, mușchilor și țesuturilor conjunctive. Mai mult, contribuie la elasticitatea și fermitatea pielii, precum și la sănătatea articulațiilor și a sistemului digestiv
Glicina joacă un rol cheie în sinteza colegenului, în așa fel se completează perfect. Are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante, care pot ajuta la reducerea inflamației și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acționează ca un neurotransmițător inhibitor în sistemul nervos central, contribuind la reglarea impulsurilor nervoase, memorie, dispoziție și funcții cognitive. Îmbunătățește calitătea somnului, reduce stresul și anxietatea, și poate contribui la relaxarea profundă
Jó tudni!
A kollagén létfontosságú szerepet játszik a szervezetben, mivel a különböző kötőszövetek fő szerkezeti alkotóeleme. Nélkülözhetetlen a bőr, a haj, a körmök, a csontok, az izmok és a kötőszövetek felépítéséhez és támogatásához. Ezenkívül hozzájárul a bőr rugalmasságához és feszesítéséhez, valamint az ízületek és az emésztőrendszer egészségéhez A glicin kulcsszerepet játszik a kollagén szintézisében, így azt tökéletesen kiegészíti.
Gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek csökkenteni a gyulladást és megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. A központi idegrendszerben gátló neurotranszmitterként működik, segít szabályozni az idegimpulzusokat, a memóriát, a hangulatot és a kognitív funkciókat. Javítja az alvás minőségét, csökkenti a stresszt és a szorongást, és hozzájárulhat a mély relaxációhoz


