Găluște cu brânză fără carbohidrați și gluten

Randamente1 Porții
 30 g Griș din fibre
 250 g Brânză de vaci
 2 ou
 1 lingură îndulcitor
 coajă de lămâie bio
 30 g Pesmet Fiber Foods sau fulgi de cocos
1

Omogenizăm toate ingredientele
Formăm 12-14 bile, apoi punem apă la fiert cu puțină sare și când dă în clocot punem în ea bilutele formate cu mâinile umede.
Când se ridică pe deasupra apei, le scoatem.

2

Între timp rumenim pesmetul sau fulgile de cocos într-o cratiță în care vom rostogoli găluștele.
Putem să mai adaugăm gemuri fără zahăr și/sau smântână după gust.

Ingrediente

 30 g Griș din fibre
 250 g Brânză de vaci
 2 ou
 1 lingură îndulcitor
 coajă de lămâie bio
 30 g Pesmet Fiber Foods sau fulgi de cocos

Indicații

1

Omogenizăm toate ingredientele
Formăm 12-14 bile, apoi punem apă la fiert cu puțină sare și când dă în clocot punem în ea bilutele formate cu mâinile umede.
Când se ridică pe deasupra apei, le scoatem.

2

Între timp rumenim pesmetul sau fulgile de cocos într-o cratiță în care vom rostogoli găluștele.
Putem să mai adaugăm gemuri fără zahăr și/sau smântână după gust.

Găluște cu brânză fără carbohidrați și gluten

Shopping cart

close