Este o făină sănătoasă, cu conținut scăzut de calorii, obținută din semințe de susan. Uleiul este presat la rece din semințele de susan și restul este măcinat. Făina este ușoară cu gust caracteristic.
Poate căpăta un gust amar când este încălzită, dar acest lucru poate fi compensat printr-un condiment adecvat. Este excelentă pentru coacere și pentru îngroșarea sosurilor. La coacere, este indicat să o amestecați cu altă făină fără gluten pentru a vă asigura că aluatul este de consistența potrivită.
Conține multe fibre valoroase, vitamine, minerale și este bogată în proteine, este mai scăzută în acizi grași omega-6 decât semințele de susan neprocesate.
Făina de susan conține cantități mai mari de calciu, magneziu și zinc, acesta din urmă întărește sistemul imunitar și crește performanța mentală. Deoarece zincul poate fi absorbit în cantități mai mari în principal din carne, folosirea făinii de susan este recomandată în special vegetarienilor. Datorită conținutului său de calorii mai puține cei care fac dietă o pot folosi cu încredere, dar este foarte popular și printre cei care urmăresc așa-numitul dietă paleolitică.
Semințele de susan pot provoca reacții alergice la cei sensibili.
Etichetarea obligatorie ca ingredient: alergen.
Ingrediente: 100% făină de susan degresată
Locul de origine: Ucraina
A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
Ambalare: la saci de 500 g
Pentru cantități mai mari ( saci de 25 kg) vă rugăm să ne contactați .